Цей контент в розробці або це новий реліз!

Ви можете допомогти нам, виправивши або дописавши її.

Фантом (також відомий як Моб Б або Монстр нічних небес) — запланований, літаючий моб, який буде добавлений в версії 1.13. Вони атакують гравців які довго не спали.

Фантом
Фантом
Рівень здоров'я 20ХП (10x Серце)
Сила атаки Легкий: 4ХП (2x Серце)

Нормальний: 6ХП (3x Серце)

Складний: 9ХП (4.5x Серце)

Дроп Шкіра (1-4)
Спаун Рівень освітлення 7 і нижче
Перша поява 1.13 (18w07a)
Технічна назва minecraft:phantom

[вид][обговорення]

Спавн

Фантом спавниться у звичайному світі, за умови що гравець не спав принаймі 3 дні.

Як їх можна використати

Після вбивства, з фантомів можливо отримати 1-4 шкіри. Але кількість дропу можливо збільшити використовуючи чар Вдача.

Поведінка

Фантоми з'являються в ночі, невеликими зграями. Вони літають дуже високо, залишаючи після себе слід чорного диму.

Фантом дуже легко помічає свою жертву, після чого пікирує вниз та нападає на гравця. Якщо під час атаки фантом наштовхнеться на якусь перешкоду, він розвернеться та полетить на початкову позицію.

Історія

Official release

18 листопада 2017 — Фантом переміг у голосувані під час MineCon.

1.13 (18w07a) — Добавлений у гру. Може спавнитися у звичайному світі та в Енді.

1.13 (18w09a) — Фантом більше не спавниться в Енді. Також зникає після початку дня.

1.13 (18w10a) — Змінено текстуру та модель.

Дрібниці

  • Фантом найшвидший моб у грі (не рахуючи босів). Він може літати зі швидкістю до 20,83 блоків за секунду.
  • Командами можливо заспавнити 3 види цих мобів: той що є у грі (звичайний), велекий та гігантський. Можливо у майбутньому розмір моба буде збільшуватися разом з кількістю ночей, під час яких не спав гравець.
  • Коли був добавлений уперше, мав іншу модель та текстуру ніж та, що була обіцяна на MineCon. Але згодом був знову перероблений настільки, що тепер він нічим (крім своєї поведінки) не схожий на перші концепти.

Галерея

Phantom New Texture

Третя текстура, яка використовується у грі наданий момент

Aquatic-monster-of-the-night-skies-2

Перша версія моба представлена на MineCon

Phantom

Друга версія, а також перша моделя яка з'явилася угрі.